Loppuvuoden kuulumisia

Kategoria: yleiset

Fanni on Cambridge Ohjelman onnistuja

Loppuvuoden kuulumisia näin marraskuun lopussa. Eli vuoden toiseksi viimeistä kuukautta viedään ja joulukuu lähenee. Tämä aika on sitä, kun voi alkaa miettimään mennyttä vuotta ja valmistautua hissukseen tulevaan.

Itselle on hyvä esittää kysymyksiä:

  • olenko tyytyväinen
  • elänkö tässä hetkessä
  • koenko, että muutokset tekisivät elämästäni paremman

Jos elämäntapamuutosta ylipäätään miettii, on siten kyse painonpudotuksesta, uudesta harrastuksesta, unirytmin muuttamisesta muutama esimerkki mainitakseni, muutokseen kannattaa tarttua nyt. Miettiminen ja asioiden siirtäminen vie energiaa. Voisinpa sitä paitsi väittää, että sitä oikeaa hetkeä ei tule koskaan. Aina meillä on syitä lykätä asioita huomiseen. Mutta kannattaako se? Siihen voit vastata vain sinä itse.

Esa "Tiki" Tikkanen teki huikean muutoksen Annikan ohjauksessa Cambridge Ohjelmalla. Muutos on todella huikea ja voin kuvitella, miten Tikin luistin kulkee eri tavalla!

Kirkkonummi

Kuten oheisesta ilmoituksesta huomaatkin, myös Kirkkonummen keskustassa alkaa Cambridge-valmennukset minun toimestani. Tulen käymään aika ajoin Hieronta NNE:n tiloissa välillä aamuisin ja välillä iltaisin. Nettiajanvarauksesta löytyvät vapaat ajat ihan lähipäivinä. Nina Ekström on koulutettu hieroja ja omaa kivan viihtyisän kotoisan tilan, jossa toivottavasti me tapaamme viimeistään alkuvuonna.

Vinkkivitosena vielä linkki Kevyen Askeleen Joulukalenteriin - käypä kurkkaamassa ja tykkäämässä sivuja!

askel_kuva