Onnistumistarina

Kategoria: ravitsemus, yleiset

©Sakura

Onnistumistarina

Kun saavutamme tavoitteen, voimme hyvillä mielin kutsua sitä onnistumiseksi. Projektin aikana on tärkeää kirjata positiivisia muutoksia, jotka motivoivat myös vaikeimpina aikoina. Siitä syntyy tarina, onnistumistarina. Onnistumistarinoita ympäri Suomen löytyy Cambridge Ohjelman sivuilta. Minun asiakkaiden tarinat löydät täältä.

Julkiseen asiakastarinaan eli onnistumistarinaan liittyy montakin asiaa. Kirjasin alas muutamia huomioita. Jos sinulla on omia kokemuksia, kerrothan minulle, mitkä ovat olleet sinulle merkityksellisiä asioita.

Ilon jakaminen muille

Osa asiakkaista haluaa vaan jakaa onnistumistarinansa muille. Liian usein me keskitymme epäonnistumisiin, kerromme pieleen menneistä asioista. Ainakin minusta valmentajana on huikeata, kun uskaltaa nauttia uudesta minästä. Miksi siis piilottaa positiiviset asiat ja salata niitä. Ilo tarttuu. Onnistuminenkin tarttuu.

Julkinen lupaus

Kuvien julkituominen on uskallusta katsoa totuutta peiliin ja myöntää tosiasiat. Tuollaiselta näytin aikaisemmin ja nyt näytän tältä. Iso osa muutoksesta ei näy peilissä; ei parantuneet veriarvot, kevyempi askel, syvempi ja laadukkaampi uni, itsetunnon kohentuminen. Ulkoiset asiat ovat meistä useinkin turhia, mutta ulkonäkö on osa meidän hyvinvointia. Jos emme voi hyvin omissa nahoissamme, alamme oireilemaan. Erakoitumaan, kiukuttelemaan, väsymme, turhaudumme, olemme itseemme tyytymättömiä ... lista on pitkä ja jokaisen kohdalla henkilökohtainen. 

Julkinen kuvan näyttäminen on myös lupaus siitä, ettei palaa enää vanhoihin mittoihin. Se toimii samalla tavalla kuin valmennussuhteen jatkaminen valkun kanssa vielä tavoitepainoon pääsyn jälkeenkin. Kuva nykyminästä seinällä muistuttaa siitä, miksi tein sen ja auttaa pysymään lukemissa jatkossakin. 

Esimerkillisyys

Tarinaan kiteytyy usein halu kertoa muille: "Jos minä onnistuit, mikset sinäkin onnistuisi". Aito halu kertoa miksi itsellä homma toimi ja esimerkkien jakaminen. Miksi pantata tietoa, jos voi sillä auttaa muita. Positiivinen muutos täytyy jakaa muillekin! Siksi myös monet julkisuuden henkilöt jakavat tarinansa kuvien kera. 

Yhteistyösopimus

Osa tarinasta on valmennettavan ja valmentajan suhteen sidettä. Tapaamisissa paljastamme luottamuksellisia asioita, minuuttani ja peilaamme ajatuksia puolin ja toisin. Tarinan kertominen on myös kiitos yhteisestä matkasta, siihen asti. Sehän jatkuu suurimman osan kohdalla tasapainoillen. Elämäntapamuutos, se ei tapahdu nappia painamalla vaan harjoittelemalla.

Susanna Nurmela

Susannan upea muutos

ennen ja jälkeen - 13 kg

Susannan tarinan voit lukea täältä

WP_20151029_14_01_15_Pro

Susanna on myös yrittäjä ja ammatiltaan korjausompelija, joka korjaa, suurentaa ja huom., myös pienentää vaatteita. Kysy häneltä lisää. Susannan yhteystiedot löytyvät tämän linkin takaa

Susanna tulee kanssani Stella Business Parkin Terra-talon ravintolaan ensi viikolla kertomaan lisää painoprojektista ja siitä, miten vaatteiden kokoa voi muokata ostamatta aina uutta.

Tervetuloa piipahtamaan Leppävaara / Perkkaa alueella osoitteessa Lars Sonckin kaari 12, 02600 Espoo.

Alla Tawiksen toteuttama mainos Stellan tapahtumasta. See you there!

lempivaate