Yhteistyössä on voimaa

Kategoria: liikunta, mielenhallinta, ravitsemus, yleiset

Yhteistyössä on voimaa

Aplicon palveluntarjonta laajenee – Cambridge-valmennus siirtyy saman katon alle!

Cambridge Ohjelman painonhallintavalmentajat Erja ja Vesa Siljamo ovat auttaneet asiakkaitaan keventymään 2011 vuodesta saakka. Lohjan Laihduttamolla on pudotettu yli 5000 voipaketillista painoa. Nyt Erja ja Vesa ovat muuttamassa ulkomaille ja lopettavat valmennukset pääsiäisenä.

Terveellisempää elämäntapaa etsivät eivät jää yksin, sillä Cambridge-valmentaja Sari Heerman siirtyy Lohjalle jatkamaan Erjan ja Vesan valmennustyötä. Sari ottaa uusia asiakkaita vastaan Lohjan Laihduttamon tiloissa jo helmikuussa.

Sari aloittaa omissa tiloissa Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicossa 15.3. Näin keventyjät pääsevät yhdistämään elämänmuutokseensa laihduttamisen lisäksi myös liikunnan niin halutessaan. Samoin Aplicossa treenaaville tarjoutuu mahdollisuus aloittaa ruokavalioremontti.

Sari Heerman on toiminut Cambridge-valmentajana pääkaupunkiseudulla jo usean vuoden ajan. Hän on opiskellut mm. ravitsemustieteitä, NLP:tä ja kehittää osaamistaan aktiivisesti. Valmennustyö on siis hänelle tuttua kauraa. Cambridge Ohjelmassa käytetään laihdutuksen apuna ja tukena tutkittuja ateriankorvikkeita ja opetellaan syömään suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan. Valmentajan tuki on avainasemassa tässä pysyvään elämänmuutokseen tähtäävässä prosessissa. Valmennukset tapahtuvat yksilö- tai ryhmävalmennuksessa. Tavoitteena on löytää normaali ateriarytmi ja terveellinen elämä.

Laihduttaessa asiakkaille herää halu ja tarve lähteä myös liikkumaan. On aivan ihanaa lähteä liikkumaan, kun kropasta on ylimääräiset ”painoreput” pois. Painonpudotukseen tarvitaan aina ruokavaliomuutoksia. Liikunta on myös jokaiselle tärkeää, sillä se kohentaa terveyttä ja auttaa myös painonhallinnassa. Tähän uusi yhteistyö Lohjan suurimman yksityisen kuntokeskuksen kanssa on täydellinen ratkaisu.

Kaikki neljä yrittäjää ovat uudesta yhteistyöstä todella innoissaan!

”On aivan ihanaa jättää rakkaat asiakkaat Sarin osaaviin käsiin ja tällaiseen paikkaan. Aplico paikkana tarjoaa asiakkaillemme juuri kaikkea sitä, mitä asiakkaamme kaipaavat. Talosta löytyy aivan kaikenikäisille ja -kuntoisille sopivia liikuntamahdollisuuksia. Lisäksi samasta talosta löytyy hierontaa, osteopatiaa, kauneushoitoja jne. Itsensä arvostaminen, rakastaminen ja oma hyvinvointi ovat niitä asioita, joita valmennuksessa on opeteltu”, Siljamot kertovat.

Sari odottaa yhteistyötä innolla, sillä pysyvä elämäntapamuutos vaatii hänen mielestään monen osa-alueen muutosta. ”Oma fokukseni on edelleen ravitsemusohjauksessa ja Cambridge taso-ohjelmassa sekä mielenvalmennuksessa. Olen iloinen, että saman katon alta löytyy muutkin hyvinvoinnin palvelut. Asiakkaan kuunteleminen ja kuuleminen muutosmatkalla ovat minulle tärkeitä ja toivon, että voin aidosti auttaa!”

”Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico on aina pyrkinyt miettimään uusia yhteistyömalleja, jotka voisivat olla hyödyksi asiakkaille. Itse olen aina uskonut yhteistyön voimaan ja tämä malli heräsi mieleen viime vuoden lopulla. Laihduttamon uudet tuulet ja energiset ihmiset sen ympärillä saivat idean syttymään uudenlaisesta yhteistyöstä. Ravitsemus ja liikunta kulkevat käsi kädessä ja pystymme nyt tarjoamaan yhdessä kokonaisvaltaisempaa palvelua. Painonhallinnan tueksi liikunta- ja yksilöohjaajan palvelut Aplicosta takaavat asiakkaillemme kestäviä tuloksia ja toivottua elämäntapamuutosta”, kertoo Jutta Österberg-Hurme.

Nelikko järjestää yhteistyössä asiakkailleen yhteisen liikunta- ja hyvinvointipäivän Aplicon tiloissa su 6.3. klo 13–16 sekä ke 16.3. klo 17–19. Sari viettää avajaisia koko päivän ke 16.3. 

Lisätiedot

Jutta Österberg-Hurme, 050 582 4711, jutta.osterberg@aplico.fi
Sari Heerman, 040 840 0042, sari.heerman@cambridgeohjelma.fi