Anteeksi ei ole kirosana

Kategoria: yleiset

Anteeksi ei ole kirosana

Anteeksi ei ole kirosana, vaan tärkeä sana arjessa niin itselle kuin muillekin. Miksi halusin aloittaa tänään päivitykseni sanalla anteeksi. Haluan pyytää anteeksi, että kuukauteen ei ole ole ollut päivityksen päivitystä, ei hiiskaustakaan vaan pelkkää hiljaisuutta. Se ei ole tätä päivää, tiedän. Joskus vaan arki ei suju siten kuin toivomme tai suunnittelemme. Joskus on vaan pakko priorisoida asioita ja omassa elämässäni tärkeää on päivittäisen työni mahdollisimman hyvin hoitaminen. Asiakkaan palveleminen ja lupausten lunastaminen. Sitten rakas blogini joutui jäämään hetkellisesti taka-alalle.

Arkeen on kuulunut muutosta muutoksen perään. Osa niistä on ollut positiivisia ja osa haastavampia, mutta sitähän arki kuitenkin on. Henkilökohtaiset lähipiirin terveyshaasteet muuttavat arjen kulkua. Sitä joutuu opettelemaan uusia asioita, hoitamaan käytännön juttuja joita ei aikaisemmin ollut arjessa. Sitä pitäisi revetä useaan suuntaan, mutta niitä taikoja en itse osaa tehdä. Yksi paikka kerrallaan mennään vielä 🙂 

Työkuvioissa on ollut paljon positiivista muutosta. Lohjan toiminta on käynnistynyt ja on ollut antoisaa ja voimaannuttavaa. Aplico on osoittautunut mahtavaksi paikaksi tehdä töitä ja ottaa vastaan asiakkaita. Espoossa jatkan entiseen malliin asiakkaiden kanssa. Ryhmät ovat startanneet ja 26.4. starttaa uusi pienryhmä, jossa tavoitteena saada startti kevyemmälle kesälle.

26.4. kurssi

Kevät tulee todella vauhdilla. Liikunta auttaa itselläni jaksamisessa. Välillä sisätreeni on mahtavaa, mutta keväinen ulkolenkkeily on tässä linnunlaulun paratiisissa itselleni parasta. Perjantaina saatiin hyvä lenkki ystävän kanssa Nuuksiossa. Hölkän ja metsässä ihmettely toimii terapiana parhaimmillaan. Mikaelilla on kisakausi lähestymässä, ja hänen treenaaminen on jäänyt muita vuosia vähemmälle, samat elämän haasteet ovat koetelleet häntäkin aikataulujen suhteen. Vappuaattona starttaa kisakautemme Salpausrogainingissa. Tämä on neljäs yhteinen toukokuun starttihetki, parisuhdeterapiaa parhaimmillaan. Parilta vuodelta olenkin tehnyt videon, tässä vuosi 2014 ja 2015. Mikaelin treenikuulumisia voi käydä lukemassa Mikaelin blogista

thumb_IMG_0990_1024
metsä

Vapaan rentouttavan viikonlopun jälkeen olo on taas voimaantunut ja levännyt. Vaatii välillä pysähtymistä ja uskallusta vaan olla. Onko se tässäkin kohtaa niin, ettei suutarin lapsella ole aina kenkiä ...  Kun ehtii olla kotona, ehtii kiinnittää paremmin omaan syömiseen huomiota. Kun saa tarpeeksi vihanneksia, olo paranee kummasti. Eilen söimme tofu-wokkia, joka kuuluu kestosuosikkeihini. Tänään tein perinteistä sunnuntairuokaamme: lohta ja kasviksia uunissa, mukana myös perunaa. Mielen uunin kosteuspaistolla perunoista tulee herkullisia ilman mitään rasvaa. Käytän kosteuspaistoohjelmaa todella paljon, se toimii leivonnassakin usein kiertoilmaohjelmaa paremmin. Keittiöremonttia miettivälle suosittelen Mielen showroomissa käyntiä ja satsaamista kodinkoneisiin, Miele ei nimittäin petä!

Ensi viikonloppuna on ohjelmassa Zonta-naisten tapahtuma Lohjalla. Tavataanko siellä?

Zonta Muotitapahtuma