Juice Plus +-kokemuksia

Kategoria: ravitsemus

Juice Plus+

Minä ja Juice PLUS+ ensikohtaaminen

Kuulin Juice Plus+ tuotteista ensimmäistä kertaa syksyllä ystävältäni, hyvinvointiyrittäjältä Malisen Satulta, joka on raakaravinnon osalla todellinen ammattilainen. Olenhan itsekin toiminut hyvinvointialalla pitkään, auttanut kehon ja mielen haasteissa asiakkaitani. Sen lisäksi olen auttanut satoja ihmisiä pudottamaan ja hallitsemaan painoa syömällä oikein. Tavoitteena oppia uudet ruokailutottumukset, mutta myös mielen ymmärtäminen. Jaan tässä kirjoituksessa hieman Juice Plus + -kokemuksia.

Olen opiskellut pari vuotta ravitsemustieteitä avoimessa yliopistossa, suorittaen Ravitsemustieteen perusteet, joten osaamiseni perustuu myös tietoon eikä oletuksiin ja kokemuksiin. Muutenkin näkökulmani ruokaan ja elämään yleensä on salliva, ei mustavalkoinen hyvä-paha ajattelu. Kohduudella laatutietoisesti ruoasta nauttien, välillä terveellisemmin ja välillä hieman herkutellenkin. 

Ruokaan liittyy aina paljon tunnetta ja uskomuksia, ja itsekin olen aikanani hourahtanut moneen juttuun selvittämättä tarpeeksi taustoja. Sihen,mikä on kokemukseen perustuvaa ja mikä tutkittuun tietoon perustuvaa. Ravitsemustiede on vaikea ja haastava tieteenala juuri sen takia, koska jokainen ihminen on yksilö eikä voida sanoa satavarmasti, mikä toimii minulla, toimii myös sinulla.

Minulle ja ultrajuoksija-puolisolleni Mikaelille suositellaan jatkuvasti jos minkälaista ihmepilleriä ja urheilujauhetta, ja olen muuttunut skeptisemmäksi uusia tuotteita kohtaan. Markkinoilla on varmasti paljon hyviä laadukkaita tuotteita, mutta kaikkea ei ehdi kokeilemaan ja toteamaan mikä toimii ja mikä on pelkkää mainosta. Kuitenkin tiedän itsestäni, miten suurta roolia ravinto näyttelee arjessani. Miten nukun ja uni taas vaikuttaa siihen mitä syön jne. Jaksamiseen vaikuttaa selkeästi se, syönkö riittävästi kasviksia ja hyvälaatuista proteiinia vai sorrunko liikaa herkkulinjalle. Tämähän taas näkyy jaksamisen lisäksi vyötäröllä, joka vuosi helpommin 🙂 

Jaksaminen, mieli ja oma olo ovat se kokonaisuus, josta elämänlaatu ainakin minulla koostuu. Ja se näkyy ulospäin ryhtinä, hymynä ja energisyytenä. Olin bongannut Satun seinältä juttuja liittyen Juice Plus + -tuotteisiin  ja kerran kun tapasin, otin asian keskustelun alle. Mitä ihmettä nämä ovat ja miksi Satu itse käyttää niitä. Hän kertoi taustaa ja itselle positiivisista vaikutuksista. Minäpä päätin kokeilla myös ja ostin itselleni kuukauden tuotteet Satun verkkokaupasta. Uskomatonta, mutta positiivisia vaikutuksia alkoi tulla aika nopeastikin ja tiesin, että tämä ei jää kokeiluksi. Homma eteni siis minun omasta kiinnostuksestani, ei siitä, että minua yritetään aivopestä johonkin. 

Olen juuri tällä hetkellä isossa muutostilanteessa, joka aiheuttaa ajoittain stressiä ja sitä kautta heijastuu yöuniini. Näin jälkikäteen katsottuna yöunen laatuni parani merkittävästi. Sain samalla energiaa tehdä asioita joita olen vaan siirtänyt tulevaan. Ihoni reagoi alussa, koska selvästi jonkin asteista puhdistautumista tapahtuu, mutta se on minulle hyvin tyypillinen reaktio. Tiedän, että näppylät kyllä katoaa ajan kanssa. Saan peitettyä ne meikkivoiteella halutessani.

Jos yhtään kiinnostaa, kerron mielelläni lisää ja suosittelen kokeilemaan.  En suosittele, jos en itse kokemuksesta voi sanoa, että toimii itselläni. Olen tehnyt vertailua vastaavien tuotteiden välillä ja se tukee entisestään mielipidettäni tuotteiden laadukkuudesta.

Juice Plus + proteiinijuoma

Mikä ihmeen Juice Plus+?

Tuotteet ovat tutkittuja ja laadukkaita valmisteita, joista löytyy jopa 30 erilaista vihannesta, hedelmää ja marjaa, kypsinä poimittuina. Tärkeimpinä tuotteina ovat aikuisille tarkoitetut kapselit ja mehusoftkapselit, jotka on valmistettu siis kypsinä poimituista vihanneksista, hedelmistä ja marjoista. Lapsille on omat mehu”karkit”, sillä heidän voi olla vaikeaa niellä kapseleita. Kyseessä on ravinnevalmiste, ravintolisä, joka auttaa sinua saavuttamaan ravinnekylläisyyden. Mehustaminen kylmäpuristusmenetelmällä on tehokkain tapa saada hyödylliset ainesosat imeytymään ihmiseen kasviskuidun puuttuessa. Ravintosisältö on sama kuin raa’assa kasviksessa ja kasvis on todellakin siellä kokonaan; siemenineen, kuorineen, kaikkine entsyymeineen jne. Esimerkiksi omenassa on 140 aktiivista ainesosaa, jota ei löydy mistään muualta kuin omenasta!

Tutkimuksista voit lukea tämän linkin takaa

Kasviksia, lisää kasviksia

Ravitsemussuositukset ohjaavat meitä syömään kasviksia päivittäin. Puoli kiloa kasviksia, marjoja ja hedelmiä päivittäin minimissä, ei kuulosta paljolta. Itse kuitenkin näen realismin kiireisillä työssä käyvillä tai lapsen kanssa kotona olevilla vanhemmilla, muutama esimerkki mainitakseni. Näen tämän päivittäin työssäni asiakkaiden kanssa, tahtotila ja käytäntö eivät aina kohtaa.  Vaikka tiedämme, että hedelmistä ja vihanneksista saamme elimistöllemme tärkeitä fytoravinteita, vitamiineja ja kivennäisaineita, toimimme välillä pakosta tai väsymyksestä päinvastoin. Jos joutuu syömään usein ulkona ravintolassa, suositusmäärien täyttyminen voi tuoda haastetta. 

Tässä kohtaa Juice Plus+ tuo helpotusta arkeen! Voit täydentää ruokavaliotasi tuotteilla.

Jos kiinnostuit ja haluat tutustua tuotteisiin lisää? Linkin takaa löydät paikan mistä saat lisätietoa ja voit tilata tuotteita!

Tutustu ja tilaa täältä

Jos haluat kysyä lisää, laitapa viestiä sari.heerman@hyvinvointisakura.fi