Elämänilo -ryhmä aikuiselle naiselle

Kategoria: yleiset

Elämänilo -valmennuskokonaisuus

Elämänilo - mitä se sinulle tarkoittaakaan? Kun katsomme uutisia, negatiiviset ja synkät asiat saavat valtaa enemmän kuin toivoisi. Herkkä ihminen reagoi niihin helposti ja ikävien ajatusten kierre saattaa jäädä päälle. Eli ajatukset ohjaavat toimintaamme ja toimintamme ohjaa ajatuksia. Se on kokonaisuus, jota ei tarvitse liikaa määrittää. Mitä jos vaan alkaa tunnustelmaan, mikä toimii minulla ja mistä se minun elämäniloni tuleekaan.

Hyvinvointi. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on sana, joka on itselleni tärkeä. Se pitää sisällään NIIN paljon, etten lähde sitä tässä avaamaan tarkemmin. Itseni hyväksyminen on varmasti yksi tärkeimmistä avaimista hyvinvointiin. Kun voimme hyvin sisäisesti, niin alamme hehkumaan myös ulkoisesti. Kurssilla mietitäänkin omien esteiden vaikutusta elämäämme ja taklaamme niitä esteitä. Useimmiten me itse olemme kuitenkin se este, sillä meissä on se kaikki jo nyt, mutta välillä vaan tarvitsemme ulkopuolisen apua kadonneiden voimavarojen metsästykseen. 

Miksi sitten ehkä en ole tyytyväinen itseeni juuri nyt? Syyt voivat olla ulkoisia, eli ehkä paino on noussut viime aikoina eikä lukuisista dieeteistä huolimatta ole löytynyt omaa tapaa saada paino kuriin ja estää lihominen ja mahdollisesti aloittaa kevennysprojekti. Itselläni on kokemusta painon pudottamisesta sekä olen auttanut todella paljon asiakkaita pudottamaan painoa, ja vielä tärkeämpää: hallitsemaan painoa. Näen, että se mitä syömme, on merkityksellistä painoasiassa, mutta kyllä se on paljon muutakin. Näitä asioita pallottelemme yhdessä ja erikseen ja tällä kurssilla löydät uudelleen sisäistä hehkuasi ja saat projektin käyntiin, tai jopa maaliin. Riippuen kuinka monta kiloa haluat pudottaa. Yksilötapaamisissa käymme läpi ne sinun tavoitteet läpi, liittyvätkö ne painonpudottamiseen, terveellisempään tapaan syödä, liikunnan lisäämiseen tai omaan ajatteluun siitä, mistä se elämänilo kumpuaa. 

Ryhmä tulee olemaan pienryhmä, jossa luottamuksella voidaan jakaa ilot ja surut, onnistumiset sekä mahdolliset haasteet. Mitään koulumaista pakkoa mihinkään ei ole. Teet tätä itsellesi ja SINÄ päätät sitoutumisasteesi. Kaikki on sallittua. Itse uskon, että kieltojen sijaan mahdollisuudet luovat paremman kasvualustan uusille ajatuksille ja toimintatavoille. 

Valmennuskokonaisuus sopii siis sinulle, jos haluat löytää uuden minä ja elämänilon niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Olemmehan me kokonaisuus. Voit edetä omalla vauhdillasi, hyödyntää omia vahvuusiasi ja voimaantua elämän eri alueilla. Meissä on voima yhdessä <3

Valmennus toteutetaan Espossa useammassa osoitteessa, Leppävaara-Perkkaa alueella Stella Business Parkissa, Kaupunginkalliossa Satumaa Organicin tiloissa sekä Siikajärvellä Hyvinvointi Sakuran tiloissa sekä Sydänten suunnistus Nuuksion kansallispuistossa. Metsä ja luonto tarjoavat meille rauhoittavaa lääkettä ja syventää matkaa itseemme. 

Elämänilo

Kun ilmoittaudut 30.3. mennessä, saat yli 60 € arvosta tuotteita (Anna-Mari Westin muistikirja, kortteja, raakaravinnon verkkokurssin  sekä tapaamisten välillä inspiraatioviestin).

Tule mukaan voimaantumaan, eheytymään ja sähdehtimään kanssamme uudella ja erilaisella tavalla. 

Olemme Satumaa Organics Satun kanssa tehty yhteisiä projekteja vuosien varrella ja täydennämme toistemme osaamista. Satu on hyvinvointivalmentaja, LCF Life Coach sekä ruoanvalmistuksen rautainen ammattilainen. Satulta onnistuu niin raakaruoka, kasvisruoat kuin muukin hyvä juhla- ja arkiruoka. Itse tuon näkemystä vuosien valmennustyöllä sekä ravitsemuksen- että hyvinvoinnin parista. NLPn kautta olen saanut syvempää ymmärrystä siitä, miten meidän mieli toimii ja miten voimme muuttaa omaa syyllistävää sisäistä puhettamme enemmän motivaatiopuheeksi. Ratkaisukeskeinen työnohjaajaopinnot tukevat tätä ja kehoterapiaopinnot täydentävät ymmärrystäni siitä, miten hyvinvointimme aidosti koostuu muustakin kuin siitä mitä syömme tai miten paljon liikumme. 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla joko minulle sari.heerman@hyvinvointisakura.fi tai Satulle satumaaorganics@gmail.com

Voit maksaa kurssin kerralla tai osamaksulla. 

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi! 

elämänilo nainen