Mikael Heerman

Liikunta on ollut elämäntapani lapsesta saakka. Aikuisiällä kiinnostuin pidemmistä juoksumatkoista ja ensimmäisen maratonin kokeilin jo parikymppisenä. 2000-luvun alussa kokeilin ultrajuoksua, ja siitä tuli minun juttuni. Itsestään oppii uusia asioita pitkissä kilpailuissa henkisen sekä fyysisen rasituksen myötä.

Urheilussa ja varsinkin kestävyysurheilussa ravinnon merkitys on suuri. Kulutukseen tulee vastata terveellisillä ravintoaineilla, jotta keho saa kaikki tarvitsemansa rakennusaineet. 

Voit lukea minusta lisää www.ultrastanleypark.com -sivustolta.

Koulutustaustani

Peruskoulutukseni on luonnontieteellinen, mutta olen työurani aikana kouluttautunut tietoteknisten koulutusten lisäksi niin vuorovaikutustaitoihin kuin yhteistyötaitoihin. Olen suorittanut ravitsemustieteen perusteiden opinnot Avoimessa Yliopistossa (25 op). Olen suorittanut NLP Practioner -koulutuksen. Harrastusten puitteissa olen käynyt erilaisia urheilupainotteisia kursseja. Armeijan suoritin Utin laskovarjojääkärikoulussa.

Työskentelytapani

Yhtä totuutta ei olekaan, vaan toimin aina asiakkaan tilannetta tukien ja ohjaten takaisin oikealle polulle suunnitelmallisesti. Etsitään yhdessä uusia polkuja ja rakennetaan sinun tarinasi sinun näköiseksi.

Työkielet

Suomi - ruotsi - englanti