Ravitsemusneuvonta

YHDESSÄ KOHTI KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA

Kokonaisuus

Haluatko pudottaa painoa turvallisesti? Haluatko oppia terveellisen syömisen aakkoset, pudottaa painoa tavoitteena pysyvä paino ja lopettaa jojoilu.

Emme ole hankkineet kiloja viikossa, joten niiden pysyvään pudottamiseenkin ja uusien ruokailutottumusten oppimiseen on hyvä antaa aikaa. 

Valmennuksessamme opit syömään uudella tavalla, sallivasti pitäen kokonaisuus mielessä. Opit ymmärtämään mistä kilokalorit tulevat ja tietoisen syömisen avulla opit tekemään uusia parempia valintoja. Valmennuksessa keskitymme mielen hallintaan keskustelun, NLP- ja mindfulness menetelmien avulla.

kotimainen mustikka ja mansikka
carrot-1085063_1920

Motivaatio ja päätös muutoksesta ovat avaimet onnistumiseen!

Unelmoi

Valmennus

Tarjoamme yksittäisiä valmennusistuntoja hintaan 65 €/h
(sis. ALV 24 %)
sekä
pidempiä valmennuskokonaisuuksia.

Mistä aloittaa?

Haluatko pudottaa painoa tai oppia syömään terveellisemmin? Tarvitset motivaation ja päätöksen, niin valmentaja tukee sinua elämäntapamuutoksessa, on kyseessä sitten pienemmästä tai suuremmasta painonpudotuksesta. Yksilövalmennuksessa käsittelemme sinulle tärkeitä asioita ravitsemuksesta tai henkisestä hyvinvoinnista sinun ehdoillasi. Ryhmävalmennuksessa yhdistelemme eri osa-alueita ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Toteutamme myös yritysvalmennuksia.