Sari Heerman

Minulla on takana pitkä työura yritysmaailmassa. Minulla on 10 vuoden kokemus esimiestyöstä ja olen koko työurani tehnyt töitä asiakkuuksien parissa. Näiden lisäksi uravalmennus, rekrytointi ja monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät ovat kulkeneet urallani mukana koko ajan. Jokaisesta tehtävästä on tarttunut mukaani erilaista osaamista. Olen onnekas, kun olen saanut tehdä töitä eri kokoisissa organisaatioissa erilaisten ihmisten kanssa.

Itseni kehittäminen ja haastaminen on ikuinen harrastukseni. Vierivä kivi ei sammaloidu on mottoni. Harrastan liikuntaa, toimin puolisoni coachina juoksussa sekä kisakaverina pitkissä kisoissa, joissa fysiikan lisäksi haastamme mieltämme. 

Koulutustaustani

Peruskoulutukseni on kaupallinen. Olen käynyt lukuisia koulutuksia liittyen johtamiseen, esimiestaitoihin, mielentaitoihin, vuorovaikutukseen, yrittäjyyteen, myyntiin ja markkinointiin sekä kehoterapiaan. Haluan ymmärtää ihmisen hyvinvoinnin kokonaisuutena. Olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja (60 ECTS-op) ja sekä NLP Trainer (kolmivuotinen). Näiden lisäksi olen suorittanut ravitsemustieteen perusopinnot (25 op) avoimessa yliopistossa. Shiatsu Master (kolmivuotinen). 

Työkielet

Suomi - englanti

Työskentelytapani

Oma johtamistapani on sparraava, toista kunnioittava, tulevaisuuteensuuntautuva ja ratkaisuja etsivä. Haastavina hetkinäkin yritän löytää positiivisuuden siemenen, joka auttaa vaikeiden tilanteiden yli. Oivallukset ja tilanteen ymmärtäminen vaatii vuorovaikutusta, keskustelua ja ripauksen intuitiota. Keskustelun lisäksi hyödynnän toiminnallisia menetelmiä, kuitenkin aina asiakkaan ehdoilla.

Lähestymistapani asiakastilanteissa on empaattinen ja napakka, asiakasta tukeva ja erilaisuutta hyväksyvä. Jaan mielelläni oppimiskokemuksiani, mutta uskon kuitenkin, että yhdessä oppiminen kehittää meitä enemmän. Sinussa on se tieto ja voima, jota yhdessä vahvistamme.