Valmennukset

HYPPÄÄ KANSSAMME HYVINVOINTIIN

Valmentajatiimi

Tarjoamme valmennuksia hyvinvoinnin eri osa-alueilla henkilökohtaisilla valmennuksilla kuin verkkovalmennuksillakin. Meidät erottaa monista muista alan toimijoista vahva tiimityöskentely ja omakohtaiset kokemukset. Teemme myös yhteistyötä eri alan ammattilaisten kanssa.

Yhdessä olemme enemmän.

yhteiskuva03_500x300

Valmennusotteessamme näkyy niin pitkä yritysmaailman kuin elämänkokemuksemme. Emme ole terapeutteja, mutta voimme auttaa käytännön tasolla haastavissa tilanteissa kokemuksen, ratkaisukeskeisen työtavan ja motivaatioajattelun pohjalta. Mielen vaikutus ja asenne ratkaisevat todella paljon!

eKurssit ja verkkokoulutukset

Verkkokoulutuksemme koostuvat eri hyvinvoinnin osa-alueista. Verkkokoulutukset ja -valmennukset mahdollistavat sinulle käydä läpi asioita sinulle sopivana ajankohtana eli ne ovat ajasta ja paikasta riippumattomia. Kysy lisää tai lue tapahtumat sivulta lisää.

työbalanssi

Työhyvinvointivalmennukset räätälöimme asiakkaan kanssa yhdessä määritellen tavoitteet, tapaamisekerrat ja tavat. Toteutamme valmennuksia niin kasvostusten kuin digitaalisia työkaluja hyödyntäen. 

yhteiskuva02_500x300

Liikunnan osa-alueilla emme toteuta pelkästään tekniikkaan pohjautuvia valmennuksia, vaan vahvistamme henkisen valmennuksen osuutta. Liikunta- ja juoksuvalmennuksen puolella valmennuksemme ovat aina räätälöity asiakaskuntaamme ajatellen. Jos sinulla on ollut juoksutaukoa, paino estää harjoittelun tai tarvitset muuten uusia näkökulmia treenaamiseen - olet lämpimästi tervetullut! Yksin tai ryhmässä. Lisää tarjontaa Coatsaus-sivuiltamme.

IMG_2391

Hyvinvointivalmennukset koostuvat kehon ja mielenvalmennuksista. Tavoitteenamme on auttaa asiakasta ymmärtämään kehollisuuden ja mielen merkitys hyvinvointiin tai stressinhallintaan, olet sitten opiskelija, toimistotyöntekijä, yrittäjä tai esimiesasemassa. Keskustelu ja keholliset toiminnalliset harjoitukset suuntaavat toimintaasi kohti uutta suuntaa. 

Mistä aloittaa?

Teemme valmennuksia yhteistyössä eri alan osaajien kanssa. Toteutamme valmennuksia avoimina valmennuksina, joista löydät lisää tapahtumakalenteristamme. Yrityksille räätälöimme valmennusprosessit tarpeenne mukaisesti. Pyydä tarjous ja mietitään yhdessä, mitä osa-alueita vahvistamalla saamme kohennettua henkilöstönne työhyvinvointia.